KIK-V Startbijeenkomst kennissessies voor zorgaanbieders

Datum bijeenkomst: 7 december 2021
Tijd: 15:00 - 16:30 uur

Om zorgaanbieders te ondersteunen bij de implementatie van de afsprakenset KIK-V organiseert KIK-V meerdere reeksen van kennissessies voor zorgaanbieders.

Let op! Dit is geen webinar, maar bedoeld voor zorgaanbieders die besloten hebben te starten met het implementeren van KIK-V. Van zorgaanbieders wordt verwacht dat zij deelnemen aan een reeks van 4 kennissessies, waarvan de eerste sessie op 7 december plaatsvindt. Vervolgsessies worden in overleg met de deelnemende zorgaanbieders gepland.

Inhoud

Samen met een aantal zorgaanbieders krijgt u ondersteuning bij de implementatie van KIK-V. U kunt ervaringen uitwisselen met andere zorgaanbieders en van elkaar leren. Tijdens de bijeenkomsten neemt KIK-V u mee in de verschillende implementatiestappen en in het proces helpen zij u met formats en tools. Tussen de bijeenkomsten gaat u in uw eigen organisatie aan de slag met de opgedane kennis uit de sessies.

Deelnemen

U schrijft zich per zorgaanbieder in voor één reeks kennissessies. Functionarissen die hieraan kunnen deelnemen zijn onder andere: kwaliteitsadviseurs, applicatiebeheerders HR-systeem en controllers.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de reeks kennissessies via infokikv@zinl.nl. Na aanmelding ontvangt u een zelfscan. Deze dient u voorafgaand aan de startbijeenkomst ingevuld terug te sturen.

kik-v

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.