Regiobijeenkomst BVKZ Thema Aanbesteding Maatwerkdiensten Jeugd – regio Achterhoek, Doetinchem

Datum bijeenkomst: 2 september 2020
Tijd: 18:30 - 21:00

Op 2 september a.s. organiseert BVKZ een regiobijeenkomst over het thema aanbesteding Maatwerkdiensten Jeugd in regio Achterhoek voor leden en niet-leden van BVKZ.

De 8 Achterhoekse gemeenten bereiden zich voor op een gezamenlijke aanbesteding van de Maatwerkdiensten Jeugd. Het voornemen was om de nieuwe contracten voor de Maatwerkdiensten Jeugd per 1 januari 2021 te laten ingaan. Vanwege de coronacrisis gaan de contracten in de Achterhoek enkele maanden later in dan gepland, zodat er nog voldoende tijd is om de voorbereidingen zorgvuldig te treffen. De nieuwe contracten gaan dus niet in op 1 januari 2021, maar op 1 april 2021.

Tijdens de marktconsultaties hebben de gemeenten aangegeven met minder zorgaanbieders, dan nu het geval is, contracten af te gaan sluiten. Wat betekent dit voor de kleinschalige zorgaanbieders? Waar lopen deze zorgaanbieders tegenaan en hoe kunnen ze hierop anticiperen?

Op de regiobijeenkomst gaan we met u in gesprek over bovenstaande vragen om samen met u te kijken welke stappen er gezet kunnen worden.

2 september 2020
Inloop 18.30-19.00 uur
Bijeenkomst 19.00-21.00 uur

Locatie Hanzepand
Mercuriusstraat 50a
7006 RL DOETINCHEM

Vanwege de coronamaatregelen moeten wij weten hoeveel en welke personen deelnemen aan de bijeenkomst. Voor deelname aan deze bijeenkomst is het daarom verplicht dat u zich via het aanmeldformulier aanmeldt.

Wilt u gebruik maken van de maaltijd voor de bijeenkomst?
NeeJa