Klachtenportaal Zorg

Klachtenportaal Zorg

BVKZ biedt haar leden de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een klachtenregeling te treffen voor een effectieve en laagdrempelige opvang en afhandeling van klachten bij het Klachtenportaal Zorg.

Het gereduceerde tarief betreft het kwijtschelden van het inschrijfgeld en een korting van 20% per kalenderjaar op het lidmaatschap bij het Klachtenportaal Zorg.

Klachtenportaal Zorg is een onafhankelijk orgaan dat klachten behandelt die worden ingediend over de geleverde zorg van een zorgaanbieder die is aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is er speciaal voor zelfstandige zorgaanbieders en zorgaanbieders in kleinschalige zorginstellingen.

Zorgaanbieders die zich aansluiten bij het Klachtenportaal Zorg zijn daarmee voorzien van de voorgeschreven elementen voor klachten en geschilleninstanties:

  • Een klachtenregeling
  • Een onafhankelijke klachtenfunctionaris
  • Aansluiting bij een onafhankelijke geschilleninstantie.

Leden van BVKZ kunnen zich direct aanmelden bij het Klachtenportaal Zorg https://klachtenportaalzorg.nl/ onder vermelding van het lidmaatschapsnummer van de BVKZ onder het kopje ‘geattendeerd’. Let hierbij wel op of u zich wilt inschrijven als ZZP’er in de zorg of als kleinschalige zorgvoorziening.

Uitsluitend voor leden van BVKZ hebben we een aantal documenten beschikbaar die relevant zijn voor de nieuwe aanmelding én de leden die reeds aangesloten zijn bij het Klachtenportaal Zorg.Documenten voor leden


U moet ingelogd zijn om de documenten te downloaden.
Lid worden? Bekijk informatie over het lidmaatschap.