13 december 2016: 11e Algemene Ledenvergadering!

Geplaatst op: 7 november 2016

Beste leden,

Op 13 december 2016 zal de 11e Ledenvergadering plaatsvinden te Houten. Kijk voor meer informatie over het programma hier: Uitnodiging 11e Algemene Ledenvergadering 13_dec 2016

Heeft u zich aangemeld en de voorlopige agenda nog niet via post ontvangen? Meld dit ons door een mail te sturen naar info@bvkz.nl.

Wij kijken uit naar uw komst!

Gastspreekster: Heleen Klop

Heleen Klop is ruim 30 jaar werkzaam in de zorg in diverse organisaties en in diverse functies: begeleider, manager, adviseur. Na twee eerdere studies (ortho)pedagogiek, studeerde zij in juni jl. af voor Bestuurskunde aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit te Rotterdam.  Haar afstudeeronderzoek “Op eigen kracht” richt zich op de continuïteit van dienstverlening aan kwetsbare burgers (met een beperking/handicap) na de hervormingen in het zorgstelsel (de transities.) Hiertoe zijn tien kleinschalige projecten benaderd met een innovatief karakter, veelal burgerinitiatieven. Het onderzoek sluit af met een aantal conclusies en aanbevelingen aan (lokale) overheden, zorgorganisaties en burgers.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.