BVKZ versterkt haar directie

Geplaatst op: 10 april 2019

Het bestuur van Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ)  heeft per 1 april 2019 Diana van Langerak aangesteld als directeur naast Mark van Barschot. Haar voornaamste aandachtsgebied zal uitgaan naar positionering en professionalisering van BVKZ en haar leden.

Diana stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Diana van Langerak. Na afronding van mijn studies Facility Management en Organisatiesociologie ben ik gestart als rayonmanager bij een schoonmaakbedrijf waar ik ruim 3,5 jaar managementervaring heb opgedaan. Daarna ben ik overgestapt naar de zorgsector waar ik de rol van Hoofd P&O heb vervuld bij een thuiszorgorganisatie. Al snel werd ik benaderd om de leden van BTN (Brancheorganisatie voor thuiszorgaanbieders) te ondersteunen en te adviseren. In eerste instantie voor vraagstukken op het gebied van HRM en later voor allerlei vraagstukken. BTN was in die periode een brancheorganisatie in ontwikkeling en ik heb gedurende 16 jaar in de rol van bestuurssecretaris gewerkt aan de professionalisering en positionering van de brancheorganisatie en haar leden.

Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar een zorgorganisatie waar ik in de rol van bestuurssecretaris het bestuur heb ondersteund en verantwoordelijk was voor de contractering van de zorg gefinancierd vanuit Wmo, Zvw en Wlz. En nu heb ik de stap gemaakt naar BVKZ waar ik mijn kennis en kunde graag wil inzetten voor de positionering en professionalisering van BVKZ en haar leden. Ik hoop u de komende tijd persoonlijk te ontmoeten op een van de BVKZ-bijeenkomsten waar we nader kennis kunnen maken.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.