Compensatieregeling: up-date en enquête

Geplaatst op: 8 mei 2017
De compensatieregeling trekkingsrecht persoonsgebonden budget loopt nog tot en met 31 mei 2017.
 
De BVKZ nodigt u uit voor een korte enquête over uw ervaringen met de regeling. Kijk hier voor de enquête. Uw informatie is van belang om te kunnen toetsen hoe u de regeling en het aanvragen er van ervaart.
 

Op 15 februari 2017 heeft de staatssecretaris van VWS de Beleidsregel “Compensatieregeling Trekkingsrecht PGB” gepubliceerd. De regeling is in het leven geroepen naar aanleiding van de vertraging die in 2015 is opgetreden bij de uitbetaling van PGB’s. Budgethouders en zorgverleners kunnen onder bepaalde voorwaarden eenmalig in aanmerking komen voor compensatie.

  
De Beleidsregel is ingegaan op 1 maart 2017 en loopt tot en met 31 mei 2017. Budgethouders en zorgverleners kunnen in die periode compensatie aanvragen via www.compensatieregelingpgb.nl.  U heeft op dit moment nog ongeveer 3 weken de tijd om een aanvraag in te dienen.
 
Vul met behulp van de link de test in als u op een eenvoudige manier een indicatie wilt krijgen of u in aanmerking komt voor compensatie. Bent u budgethouder of zorgverlener, en heeft u een vraag waar u op de website het antwoord niet op kunt vinden? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum.
 
Vul hiervoor het contactformulier in of bel 070 – 20 90 999. U kunt bellen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur, feestdagen uitgezonderd.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.