CZ zorgkantoor sluit ook aan met regio’s Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant

Geplaatst op: 7 november 2019

Vanaf deze week kunnen ook de budgethouders en zorgverleners van CZ zorgkantoor regio’s Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant gebruik maken van het nieuwe PGB Portaal. Zij zijn hierover onlangs uitgebreid geïnformeerd. CZ zorgkantoor regio Zeeland werd begin september 2019 al aangesloten op het PGB Portaal. De overige regio’s van CZ zorgkantoor volgen later.

In het PGB Portaal kunt u uw declaraties, zorgovereenkomsten en wijzigingen eenvoudig digitaal indienen. Op entreepgb.nl vindt u relevante informatie over de huidige aansluiting maar ook wat er nodig is om aan te kunnen sluiten en wat er gebeurt tijdens de overgang naar het PGB Portaal.

Bent u zorgverlener voor een budgethouder raadpleeg dan de genoemde site. Ook als u niet op dit moment aangesloten wordt. Het is met name van belang dat als u digitaal wilt gaan werken u beschikt over een VECOZO-certificaat (Dit geldt  voor alle professionele zorgverleners niet zijnde een instelling. Dus niet voor de informele zorgverleners). De aanvraag hiervan kan tijd kosten.

De te volgen stappen voor de aanvraag van een VECOZO-certificaat vindt u op het kennisplein van BVKZ en op
de site https://www.mijnpgb.nl/zorgverleners/aanvragen-agb-code-en-vecozo-certificaat.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.