Help mee Kappen en Schrappen!

Geplaatst op: 24 juli 2019

Bent u ook zo klaar met allerlei overbodige administratieve lasten en regels in de zorg? Regels die geen nut hebben of die elkaar tegenspreken? Administratieve lasten waar niemand iets aan heeft en waar niets goeds uit voort komt? Zorgprofessionals en zorgondernemers hebben er dagelijks mee te maken, vaak tot hun groot onbegrip en ergernis. Geldt dit ook voor u? Help ons dan om te schrappen in het woud aan regels en voorschriften, en help uzelf om uw administratieve lastendruk te verminderen. Kom naar onze schrapsessie op 19 september en deel uw inzichten over overbodige regelgeving en lasten in de WMO en de Jeugdzorg.

Overbodige regels in de zorg zijn ook minister Hugo de Jonge (VWS)  een doorn in het oog. Daarom heeft hij het programma Ontregel de Zorg in het leven geroepen met als doel zoveel mogelijk overbodige regels en voorschriften in de zorg te schrappen. Oud minister Rita Verdonk is daarbij aangesteld als speciaal adviseur en zij organiseert zogeheten schrapsessies, waarbij zorgprofessionals kunnen aangeven welke regelgeving zij overbodig, tegenstrijdig, contraproductief, nodeloos ingewikkeld of anderszins onzinnig vinden. Kortom, waarmee kunnen we kappen en wat kunnen we schrappen om het leven en werken van professionals in de zorg te vergemakkelijken?

Heeft u hier ideeën over? Ideeën die u en anderen zouden  kunnen helpen? Neem dan deel aan de schrapsessie die BVKZ samen met Rita Verdonk organiseert op 19 september aanstaande.

Locatie:
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn.
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/

Tijdsplanning:
09:30-10.00 Inloop

10.00-12.00 Schrapsessie

12:00-13:00 Informeel netwerken en lunchbuffet

Indien u deze bijeenkomst wilt bijwonen, vragen wij u om u zo snel mogelijk, doch uiterlijk 13 september aan te melden via onderstaand aanmeldformulier op onze website of via info@bvkz.nl o.v.v. Schrapsessie 19 september, waarbij we u verzoeken aan te geven of u gebruik wenst te maken van de lunch na afloop en zo ja, of er rekening gehouden dient te worden met dieetwensen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.