Ingebruikname van de Tovertafel en Rolstoeltoilet beleven bij Stichting ijgenwys en anders op 1 augustus 2017

Geplaatst op: 26 juli 2017

Op 17 juli 2017 is de tovertafel geplaatst bij Stichting ijgenwys en anders, dit is mede door bijdragen van donateurs tot stand gekomen.

Tevens zijn door een bijdrage uit het Rabobank coöperatie fonds een aantal deuren voorzien van een automatische deur opener om de rolstoeltoegankelijkheid te vergroten en is er een rolstoeltoilet gerealiseerd. Ook hiervoor zijn er nog verschillende donaties geweest.

“De Tovertafel is een mooi instrument dat we in kunnen zetten voor onze cliënten. In Nederland is het regelmatig te slecht weer om erop uit te trekken. Om onze cliënten toch wat speciaals te bieden is de Tovertafel een mooie aanvulling op ons activiteitenaanbod. Daarnaast is de Tovertafel een uitgelezen product om mensen met verschillende beperkingen te laten samenwerken, communiceren en plezier te maken!”

De ingebruikname van de Tovertafel en Rolstoeltoilet willen wij samen met u beleven.

Op dinsdag 1 augustus 2017 om 13.00 uur zullen Clasien de Regt als initiatiefnemer van de crowdfunding samen met wethouder Dujardin van de gemeente Etten-Leur, de heer Ger de Weert van Rabobank West Brabant Noord samen met dhr F van Bergen van De Helpende Hand en een deelnemer van Stichting ijgenwys en anders het eerste spel te spelen op de Tovertafel.

Dit zal gebeuren in het kinderlokaal bij Stichting ijgenwys en anders. Markenland 96 4871 AV Etten-Leur.

Voor meer informatie, klik hier.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.