Kennisbijeenkomst Arbeidsrecht op 9 september 2019

Geplaatst op: 18 juli 2019

Op maandag 9 september organiseert BVKZ een kennisbijeenkomst over het arbeidsrecht. In deze bijeenkomst zullen we ingaan op de arbeidsovereenkomst, het einde van de arbeidsovereenkomst, de disfunctionerende medewerker, de zieke medewerker en de Arbeidsomstandighedenwet en de verplichtingen die voor de zorgaanbieder hieruit volgen.

De Wet Arbeidsmarkt in Balans zal op 1 januari 2020 van kracht worden, waardoor kort gezegd flexibele arbeidscontracten minder flexibel zijn en vaste contracten minder vast. In de bijeenkomst zullen we de wijzigingen en de gevolgen daarvan voor de zorgaanbieder meenemen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Mr. Wim Wickering en Mr. Marieke Blom van Zorg Zaken Groep. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Locatie:

Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn.
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/

Tijdsplanning:

14.30 – 15.00 uur Inloop

15.00 – 18.00 uur Kennisbijeenkomst Arbeidsrecht

18.00 uur Broodjes en napraten

Indien u deze bijeenkomst wilt bijwonen, vragen wij u om u zo snel mogelijk, doch uiterlijk 3 september aan te melden via onderstaand aanmeldformulier of via info@bvkz.nl o.v.v. Kennisbijeenkomst Arbeidsrecht, waarbij we u verzoeken aan te geven of u gebruik wenst te maken van de broodmaaltijd na afloop en zo ja, of er rekening gehouden dient te worden met dieetwensen.

In verband met het beperkt aantal plaatsen en het feit dat we zoveel mogelijk organisaties de kans willen geven aan deze kennisbijeenkomst deel te nemen, kan een organisatie zich met één persoon inschrijven. Er kan wel een 2e persoon worden opgegeven. Deze komt op een wachtlijst en zal 4 september uitgenodigd worden, indien er nog plaats is.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.