Kennisbijeenkomst IGJ en Zorg Thuis

Geplaatst op: 26 maart 2019

BVKZ organiseert in samenwerking met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een kennisbijeenkomst over het werk van de inspectie en de kaders waar de IGJ op toetst binnen de thuiszorg/wijkverpleging.

De bijeenkomst focust met name op de zorg – verpleging en verzorging – die thuis geboden wordt. Het betreft zowel zorg in natura, PGB, Zvw of de Wlz.

Zorg geboden binnen de WMO valt niet onder het toezicht van de IGJ en hier zal in de bijeenkomst dus geen aandacht aan besteed worden. Leden die zorg binnen dit domein leveren zijn overigens wel van harte welkom.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 23 april 2019 en zal worden verzorgd door mevr. Hank Raessens, coördinerend/specialistisch inspecteur bij de Inspectie gezondheidszorg en Jeugd.

Locatie:
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
 
Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/
 

 
Tijdsplanning:
14.30 – 15.00 uur Inloop
15.00 – 17.30 uur Kennisbijeenkomst IGJ en Zorg Thuis
17.30 uur Broodjes en napraten

Gezien het succes van de Kennisbijeenkomsten en de vragen die wij van onze leden ontvangen, gekoppeld aan het werk van de Inspectie, verwachten wij een hoge opkomst.

In verband met het vastleggen van de faciliteiten vragen wij u daarom om zo snel mogelijk, doch uiterlijk 19 april aan te melden via info@bvkz.nl onder vermelding van “Kennisbijeenkomst IGJ”. Daarnaast verzoeken wij u hierbij aan te geven of u gebruik wenst te maken van de broodmaaltijd na afloop en of er rekening gehouden dient te worden met dieetwensen.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.