Kennisbijeenkomst Inkoop Wlz, Zvw en Wmo 2020 op 3 juli 2019

Geplaatst op: 8 mei 2019

Op de Kennisbijeenkomst Aanbesteden van 15 april jl. hebben wij u geïnformeerd over de (juridische) kaders van contracteren en aanbesteden van zorg in natura. Op de Kennisbijeenkomst Inkoop Wlz, Zvw en Wmo 2020 op woensdag 3 juli 2019 willen we hier een vervolg op geven.

De zorgkantoren en zorgverzekeraars hebben hun inkoopbeleid voor 2020 recentelijk gepubliceerd. Op de bijeenkomst zullen wij de rode draad uit deze publicaties met u doornemen.

Vervolgens willen we samen met u de vertaalslag maken hoe u dan tot werkelijke contractering/aanbesteding kunt komen. Het is de bedoeling dat we er een pragmatische interactieve bijeenkomst van maken. U kunt ons vragen stellen over o.a. het inkoopbeleid en de voorwaarden die de financiers stellen. Wij kunnen met u meedenken over de te nemen stappen en uitwerking van zaken om werkelijk uw aanvraag te kunnen indienen. Tevens zullen we aan de hand van casussen voorbeelden geven die u hierbij kunnen helpen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door BVKZ.

Locatie:
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn.
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/

Tijdsplanning:
14.30 – 15.00 uur Inloop

15.00 – 18.00 uur Kennisbijeenkomst Inkoop Wlz, Zvw en Wmo

18.00 uur Broodjes en napraten

Indien u deze bijeenkomst wilt bijwonen, vragen wij u om u zo snel mogelijk, doch uiterlijk 27 juni aan te melden via onderstaand aanmeldformulier of via info@bvkz.nl o.v.v. Kennisbijeenkomst Inkoop Wlz, Zvw en Wmo 2020, waarbij wij u verzoeken hierbij aan te geven of u gebruik wenst te maken van de broodmaaltijd na afloop en zo ja, of er rekening gehouden dient te worden met dieetwensen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.