Klanttevredenheidsonderzoek onder leden BVKZ

Geplaatst op: 6 december 2016

Geacht lid van de BVKZ,

De Branchevereniging Kleinschalige Zorg behartigt de belangen van kleinschalige zorgondernemers in het hele land. “Zorg op maat” en “Cliënt centraal” zijn tijdens de transities gevleugelde uitspraken geworden. Als vereniging willen wij ons, naast de belangenbehartiging die u van ons gewenst bent, gaan richten op producten en diensten die uw ondernemen in de zorg kan ondersteunen.

Het bestuur wil voor deze nieuwe ontwikkelingen uw mening vaststellen over de vereniging in het algemeen, tevredenheid over de huidige onderdelen en wat uw aanbevelingen zijn.

In het kader van zijn stage Marketing en Communicatie (TTO), heeft Nick Schreuders voor de BVKZ een klanttevredenheidsonderzoek ontwikkeld. De uitkomsten van dit onderzoek zal ons als organisatie helpen bij het vaststellen welke wensen en behoeften u heeft. En in welke mate ons huidige portfolio van belangenbehartiging en dienstverlening daarbij aansluit.

Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u via deze link de enquête zou willen invullen. Dit kost slechts 5-10 minuten van uw tijd. De link verloopt over 14 dagen na deze mail. Mocht u na deze tijd nog willen meewerken aan deze enquête, dan kunt u een mail sturen naar info@bvkz.nl, onder vermelding van “Klanttevredenheidsonderzoek”.

Help ons uw ondernemerschap in de zorg nog beter te faciliteren!

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het bestuur

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.