Midden-Brabant en West-Brabant: Site Jeugdhulp 1-op-1!

Geplaatst op: 2 november 2016

De BVKZ wil uw aandacht vragen voor een initiatief vanuit het Innovatie Netwerk Midden-Brabant: Jeugdhulp 1 op 1. Jeugdhulp 1 op 1 is op zoek naar zzp-ers en kleine aanbieders van ambulante jeugdhulpverlening in de regio’s Midden en West Brabant voor een online platform. Heeft u een overeenkomst “laag specialistische jeugdhulp (segment 2)” voor 2017 gegund gekregen in Hart van Brabant? Een klik is het halve werk. Het zelf mogen kiezen van je eigen begeleider draagt bij aan een persoonlijke klik tussen jongere en ambulant begeleider. Het zet jongeren in hun kracht en vergroot hun betrokkenheid bij het begeleidingstraject dat volgt.

Plaats uw persoonlijk profiel op onze website, zodat jongeren zelf èn voor u kunnen kiezen. De klik tussen jongere en begeleider staat bij ons namelijk centraal.Vindt u dit ook belangrijk en wilt u daarnaast uw toegevoegde waarde als kleine aanbieder laten zien? Dan is Jeugdhulp 1 op 1 wat voor u!

Kijk op www.jeugdhulp1op1.nl en meldt u aan als early-adapter met een gratis lidmaatschap tot 1-7-2016.

Podium voor de kleinschalige zorgaanbieders

Vanaf november a.s. gaan we Jeugdhulp 1 op 1 actief onder de aandacht brengen van de toegangsteams van aangesloten gemeenten in Hart van Brabant. De relaties met deze teams zijn al gelegd en Jeugdhulp 1 op 1 wordt door het Innovatienetwerk Jeugd van Hart van Brabant gesteund. De toegangsteams kunnen bij het invullen van de zorg, samen met jongere kijken naar wat Jeugdhulp 1 op 1 hen heeft te bieden.

Hiermee verwachten we de toegang naar u, als kleine zorgaanbieder veel overzichtelijker en beter te maken. Onze ambitie is om Jeugdhulp 1 op 1 nu nieuwe podium te laten zijn.

Aanbod

Jeugdhulp 1 op 1 biedt tot 1 januari 2017 een ‘early adapter’-abonnement aan. Meldt u zich voor die datum aan dan is het lidmaatschap voor Jeugdhulp 1 op 1 tot 1 juli 2017 gratis. U betaalt tot die tijd enkel bij een geslaagde match een vergoeding aan Jeugdhulp 1 op 1. Deze bedraagt 5% van de vergoeding voor ambulante hulpverlening die u van de gemeente ontvangt.

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent kunt u meer informatie vinden op de website www.jeugdhulp1op1.nl. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden. Voor vragen over Jeugdhulp 1 op 1 kunt u mailen naar info@jeugdhulp1op1.nl of contact opnemen met Millicent Willems via telefoonnummer 06 – 1088 5752.Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit initiatief volg Jeugdhulp 1 op 1 dan op Facebook en LinkedIn.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.