Themabijeenkomst Kwaliteit in de zorg

Geplaatst op: 22 februari 2019

Na de succesvolle themabijeenkomst Wet- en regelgeving op 12 februari jl. is afgesproken hier een vervolg aan te geven. Op woensdag 20 maart wordt een themabijeenkomst gehouden over Kwaliteit in de zorg. In deze bijeenkomst wordt ingegaan op de eisen die gesteld worden in de wet- en regelgeving en de belangrijkste kwaliteitskaders. Deze eisen zijn voor iedere zorgaanbieder van belang, ook voor hen die alleen met een PGB te maken hebben. De Wmo valt hier buiten, maar in de praktijk volgt de gemeente dezelfde eisen. Ook wordt ingegaan op de eisen van de zorgkantoren en de zorgverzekeraars en het belang van een HKZ, ISO of Prezo certificaat.
 
De bijeenkomst wordt verzorgd door Mr. Lis Scholten en Mr. Wim Wickering van Zorg Zaken Groep. Beiden hebben veel ervaring met Kwaliteit in de zorg, IGJ kwesties en het invoeren van kwaliteit in de zorgorganisatie. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Locatie:
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
 
Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/
 
Tijdsplanning:
14.30 – 15.00 uur Inloop
15.00 – 17.30 uur Themabijeenkomst Kwaliteit in de zorg
17.30 uur Broodjes en napraten
 
In verband met het vastleggen van de faciliteiten vragen wij u, als u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, om u zo snel mogelijk, doch uiterlijk 15 maart aan te melden via info@bvkz.nl. Tevens kunt u hierbij aangeven of er voor het eten nog rekening gehouden dient te worden met dieetwensen.
 
Gezien het succes van de vorige bijeenkomst is de verwachting dat er veel belangstelling zal zijn. Het advies is daarom snel te reageren, want er is een beperkt aantal plaatsen. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.