Themabijeenkomst wet- en regelgeving

Geplaatst op: 25 januari 2019

De sector is in beweging, leden zijn steeds breder georiënteerd en krijgen met steeds meer wetgeving te maken. BVKZ heeft daarom gezocht naar een duurzame partner voor ondersteuning bij juridische vraagstukken en deze gevonden in Zorg Zaken Groep (ZZG) uit Enschede. ZZG is ingeschakeld om in de vorm van een document op een praktische en overzichtelijke manier een weergave te geven van alle voor de zorg relevante wet- en regelgeving. In dit document wordt een beschrijving gegeven van verplichtingen, beperkingen en mogelijkheden die uit de wet voortvloeien. Op 1 februari is het overzicht wet- en regelgeving beschikbaar gesteld aan onze leden.

Op 12 februari wordt een themabijeenkomst gehouden over betreffende wet- en regelgeving voor de zorgaanbieder. Op deze bijeenkomst zal Mr. Wim Wickering van Zorg Zaken Groep een presentatie geven waarin hij o.a. de hoofdzaken toelicht van de wet- en regelgeving, waaraan je als kleinschalige zorgorganisatie dient te voldoen en wat je moet kunnen laten zien als de inspectie (onaangekondigd) op bezoek komt. Hierna zal hij ingaan op vragen die vooraf gesteld zijn of welke u ter plekke kunt stellen.

Graag verzoeken wij u om waar mogelijk uw vragen met betrekking tot dit overzicht uiterlijk 7 februari aan ons toe sturen via info@bvkz.nl. Wij zullen deze vragen dan op de bijeenkomst beantwoorden, dan wel schriftelijk binnen een week na afloop van de bijeenkomst.

Locatie:
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Eenhoorn bevindt zich tegenover Station Amersfoort CS.
Parkeren kan achter Eenhoorn of dichtbij Eenhoorn
Voor meer informatie: https://www.eenhoornamersfoort.nl/contact/parkeren-bereikbaarheid/

Tijdsplanning:09.30 – 10.00 uur Inloop
10.00 – 11.00 uur Presentatie
11.00 – 12.30 uur Beantwoorden van vragen 
Vanaf 12.30 uur Lunchbuffet

In verband met het vastleggen van de faciliteiten vragen wij u, als u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, om u zo snel mogelijk, doch uiterlijk 8 februari aan te melden via info@bvkz.nl. Tevens kunt u hierbij aangeven of BVKZ bij de lunch nog rekening dient te houden met dieetwensen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.