Boostervaccinatie Q&A

Zorgmedewerkers

Geplaatst op: 16 december 2021

Vragen aanmeldproces boostervaccinatie

vragen-aanmeldproces-boostervaccinatieOp woensdag 8 december jl. hebben de eerste zorgorganisaties een e-mailbericht ontvangen om het benodigd aantal unieke codes door te geven. Ca. 2900 zorgorganisaties hebben zich inmiddels gemeld om unieke codes op te vragen voor het uitnodigen van hun zorgmedewerkers. Inmiddels hebben zich ruim 1.500 zorgmedewerkers aangemeld bij www.wachtrijbooster.nl. Deze week wordt gestart met het oproepen van zorgmedewerkers uit deze wachtrij om versneld een afspraak te maken voor boostervaccinatie.

Vragen over unieke code en aanmeldingsbrief

Bij de verschillende supportlijnen komen, sinds eind vorige week, vragen binnen van zorgorganisaties over het aanleveren van de unieke codes en het omgaan met de standaard uitnodigingsbrief. De meeste vragen gaan over de verificatie van de unieke codes.

CM.com (support@wachtrijbooster.nl) levert hierop volop support om mensen verder te helpen. Op www.wachtrijbooster.nl zijn extra instructies geplaatst hoe met foutmeldingen om te gaan.

Overzicht veel gestelde vragen en oplossingen

Aanmelden boostervaccinatie zorgmedewerkers (6)

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een e-mailbericht. Vanwege de vele aanmeldingen kan de doorlooptijd iets langer zijn. Op maandag 13 december hebben we alle zorgorganisaties die zich op 3 en 6 december hebben aangemeld een mailing ontvangen

Wij adviseren u om uw spambox en eventueel ook andere mailboxen die u heeft te controleren. Mocht u uiteindelijk nog steeds geen codes hebben ontvangen, neemt u dan contact op met support@wachtrijbooster.nl. Zij kunnen u helpen om eventuele problemen op te lossen.

U kunt een e-mailbericht sturen naar support@wachtrijbooster.nl, het document wordt vervolgens naar u gemaild.

Via het aanmeldportaal kunnen er nieuwe codes worden aangevraagd. Het is belangrijk dat u daarvoor de link gebruikt die per e-mail aan u is toegestuurd.

Bij de controle op de unieke code kan er iets mis gaan. Het advies is om na 1 minuut nogmaals proberen aan te melden met de unieke code. Lukt het dan nog niet, neem dan contact op met support@boosterwachtrij.nl, zij helpen u snel verder.

Er is een stappenplan gemaakt om via mail-merge een koppeling te maken tussen uw bestand en de standaard uitnodigingsbrief. De instructie vindt u hier.

Meer antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de site van RIVM

Bron: RIVM

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.