Vacature Medewerker Verenigingszaken

Helaas, deze vacature is gesloten

Wie zijn wij?

Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ) behartigt de collectieve belangen van kleinschalige innovatieve zorgbedrijven. Dit doen wij bij o.a. het ministerie van VWS, gemeenten, financiers van zorg en welzijn, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en de Nederlandse Zorgautoriteit. De vereniging laat het geluid horen van ondernemers die kleinschalige zorg bieden, de zorg-mkb-ers. Onze leden zijn zorgondernemers die actief zijn in de ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en/of ggz.

Naast belangenbehartiging bieden wij diverse diensten aan onze leden. Denk hierbij aan het informeren en adviseren van leden via onze nieuwsbrief, website en helpdesk. Daarnaast faciliteren we de leden met kennis en hebben we een kennisplein ontwikkeld met vele documenten, handreikingen en formats op diverse thema’s. We werken ook aan een BVKZ Academy waar we e-learnings en webinars voor (laten) ontwikkelen. Natuurlijk vinden we het ook belangrijk om de leden persoonlijk te zien en te spreken. Daarvoor organiseren we ledenbijeenkomsten en gaan we bij leden op werkbezoek.

Meer informatie over BVKZ

Wat ga je doen?

Als medewerker verenigingszaken ben je onze spil in het web. Je zorgt ervoor dat alles op ons kantoor goed verloopt, dat (potentiële) leden netjes te woord worden gestaan en dat mailtjes snel beantwoord worden of bij de juiste persoon terecht komen. Geïnteresseerde zorgaanbieders kun je kort en krachtig vertellen wie we zijn, wat we doen en wat we voor ze kunnen betekenen. Ook verzorg je de inschrijving van nieuwe leden en verstuur je de facturen. Je ontzorgt je collega’s zodat zij zich op hun werkzaamheden kunnen richten.

Je hebt een hele diverse functie waarbij je er vooral voor zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij onze vereniging:

 • Je bent het visitekaartje van onze vereniging. Je bent de eerste persoon die onze (potentiele) leden en relaties spreken, als ze contact met ons opnemen via de telefoon of via mail. Je kunt kort uitleggen wie wij zijn en wat BVKZ kan betekenen en verwijst naar collega’s door als de vragen te inhoudelijk worden.
 • Je ondersteunt collega’s bij onze communicatie door het verzorgen van de correspondentie, versturen van mailingen naar leden en (indien nodig) het plaatsen van berichten op onze website.
 • Alle (potentiele) leden en relaties staan in een CRM-systeem (Perfect View). Jij bent verantwoordelijk voor de ledenadministratie en zorgt ervoor dat alle gegevens volledig en actueel in het systeem staan. Bij inschrijving van nieuwe leden doe je een 1e check of alle documenten volledig en actueel zijn en deze organisatie voldoet aan de inschrijfvoorwaarden.
 • Onze leden betalen lidmaatschap. Jij zorgt voor de financiële administratie waaronder het opstellen van de facturen, bewaken van de betalingen en inning van de contributies bij leden.
 • Je ondersteunt directie en collega’s bij het organiseren en coördineren van bijeenkomsten door het maken van de reserveringen, opstellen van deelnemerslijsten, voorbereiden van de presentaties en versturen van bewijs van deelname en indien nodig het notuleren van de bijeenkomst.
 • Je beheert de agenda van directie en maakt afspraken met relaties.
 • Voor onze leveranciers ben je de contactpersoon en zorg je ervoor dat het kantoor er netjes uitziet en de voorraden op peil blijven.

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal Mbo+ of Hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van en ervaring in administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Interesse en ervaring in de zorgsector is een pré.
 • Je kunt zelfstandig en accuraat werken en bent een echte doener.
 • Je bent klantgericht, creatief en proactief.
 • Je beschikt over goede Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent handig met computers, hebt kennis van en ervaring met Office 365 en CRM-systemen.
 • Je brengt energie en sfeer in het team.

Wat hebben wij te bieden?

Je komt, ter vervanging van onze collega die op zwangerschapsverlof gaat, werken in een klein team dat zich inzet voor ruim 350 leden (kleinschalige zorgaanbieders). De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Oosterhout NB.

We bieden je een functie voor 32-40 uren per week. Je treedt in tijdelijke dienst van 1 augustus 2021 tot 1 februari 2022. Er bestaat de mogelijkheid tot verlenging ter ondersteuning van de huidige medewerker verenigingszaken.

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op CAO VVT waarbij de functie is ingedeeld in FWG 40-45 afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op een pakket mooie arbeidsvoorwaarden waaronder een structurele eindejaarsuitkering en deelname aan een goed pensioenfonds (Zorg en Welzijn).

Passen jij en BVKZ bij elkaar?

Laat het ons weten! Solliciteer en stuur jouw motivatiebrief en CV naar BVKZ. De gesprekken vinden plaats op woensdag 23 juni en vrijdag 25 juni a.s.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons via 0162 696 060.

 • Contractduur: 6 maanden
 • Verwachte startdatum: 2-8-2021
 • Soort dienstverband: Fulltime, Tijdelijk
 • Aanvullende betalingen: 13e maand
 • Arbeidsvoorwaarden: Pensioen en reiskostenvergoeding
 • Werkschema: Dagdienst, ma-vr
 • Thuiswerken: Nee

Solliciteer direct