auti-start


DrentheFlevolandFrieslandOverijssel
DalfsenDe WoldenHoogeveenKampenMeppelStaphorstSteenwijkerlandWesterveldWeststellingwerfZwartewaterlandZwolle
0 - 18 jaar
Psycholoog / psychiater / therapieBegeleiding thuisBegeleiding groepLogeeropvangWonenDagbesteding
Mr. Zigher ter Steghestraat 5B , 8331KG , Steenwijk
0521-851255

Wat is Auti-start?

Auti-start is een kleinschalige zorginstelling met drie locaties in de gemeente Steenwijkerland. Vanuit de verschillende locaties wordt (kortdurend)verblijf, behandeling en begeleiding geboden aan jeugdigen tussen 4 en 21 jaar met een gemiddelde tot hoge intelligentie en psychiatrische diagnostiek. Verblijf,  behandeling en begeleiding richt zich voornamelijk op de jeugdige met autisme en/of AD(H)D en het netwerk.

Ontstaan
Auti-start is in 2008 vanuit eigen behoefte door een echtpaar opgericht. Door de persoonlijke ervaring van de oprichters in de opvoeding van kinderen met diagnostiek in het autisme spectrum en psychiatrie zijn zij naast professionals ook ervaringsdeskundigen te noemen. Zij weten het team van medewerkers bewust te maken van de impact die de aanwezigheid van autisme en/of AD(H)D heeft op een individu en het netwerk.

Visie & Missie
Auti-start werkt vanuit het motto “Samen eruit halen wat er in zit” op het niveau van jeugdige, ouders, medewerkers, organisatie en maatschappij. Samen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan in de toekomst want, iedereen is goed zoals hij of zij is.