Stichting Het Werkt


Noord-Brabant
Tilburg
19 - 65 jaar
Begeleiding thuisBegeleiding groepWonenDagbesteding
Ringbaan Noord 158-1 , 5046 AC , Tilburg
013 5432463

Stichting Het Werkt heeft als doel om de mogelijkheden van (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving, in de gemeente Tilburg en omstreken, te vergroten. Door middel van ambulante ondersteuning, beschermd wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat namelijk: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Er is veel ervaring en kennis bij Stichting Het Werkt aanwezig rond (jong-)volwassenen met GGz-problematiek, LVG en ASS, al dan niet in combinatie met gedragsproblematiek en/of dakloosheid. Er zijn meerdere trajectbegeleiders met verschillende expertises en er is een systeemtherapeut/gedragsdeskundige werkzaam.

Stichting Het Werkt heeft daarnaast een groot en vernieuwend stadslandbouwproject onder haar hoede, waar vrijwilligers, mensen met dagbesteding en stagiairs van diverse scholen onder professionele leiding groente en kruiden telen. Ook is er een winkeltje op het terrein en zijn er kippen en varkens. Er wordt volop samengewerkt met scholen in de omgeving, ondernemingen en sociale organisaties.